Succesvolle seizoensopening en lopathon

Afgelopen zaterdagmiddag 30 september werd voor het eerst een seizoensopening georganiseerd. De meeste jeugdteams hadden ’s ochtends nog eerst hun wedstrijd gespeeld en het middagprogramma werd hiervoor aangepast.

Nadat alle team- en spelersfoto’s waren gemaakt, was een belangrijk onderdeel van deze dag de lopathon, waarbij de leden zich in de afgelopen weken konden laten sponsoren door familie, kennissen, buren en of vrienden. Er werd gelopen in 3 categorieën; gestart werd de met de jongste jeugd, daarna was het de beurt aan de O-13 en de junioren om te eindigen met de senioren.

De opdracht was om zoveel mogelijk rondjes om het hoofdveld te lopen binnen een bepaalde tijd, om daarmee een zo'n groot mogelijk bedrag op te halen. De tribune deed hierbij dienst als stempelpost. Onder luid applaus van alle aanwezigen werden de deelnemers bij elke ronde hard toegejuicht en trotseerden hiermee het slechte weer.

Nadat de jongste jeugd had gelopen vond, in het bijzijn van de nieuwe jeugdsponsoren, een shirtpresentatie plaats van Hafkamp Natuursteen voor alle O8 t/m O11-teams (mede shirtsponsor Sport 2000 Buitink was helaas verhinderd) en voor de O-13 teams werden de nieuwe shirts van het gecombineerde sponsorschap van Trainingsstudio FRIS en Fysiotherapie De Worp gepresenteerd.

Daarnaast waren er diverse andere activi(a)teiten zoals een opblaasbaar voetbalveld, een gatendoel, containerduel, kratschieten en een springkussen klaargezet maar door het slechte weer was hier weinig animo voor, de allerkleinsten konden zich, gelukkig binnen, laten schminken en de verloting om een dag gratis rond te rijden in een Ford Mustang was erg populair.

Als afsluiting werd iedereen nog verrast met een vaantje als aandenken. De opbrengst van deze dag zal ten goede komen aan jeugdactiviteiten en trainingsmateriaal.

Een activiteit die volgens de leden en organisatie zeer geslaagd was en zeker in de komende jaren een vervolg zal krijgen. Enkele foto´s van deze middag zijn te zien op onze website